Procedure "Melding na excessen KNVB West II"

Geplaatst door Webmaster op 08-03-2017
Nieuws »

Met dank aan Koos Wernke, van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, kunt u hier een checklist downloaden als je helaas melding bij de KNVB moet doen van een exces.

Mocht er sprake zijn van een excessieve overtreding tegen jouw als (assistent-) scheidsrechter, dan kun je natuurlijk ook terecht bij SV Leiden, naast het Meldpunt Sport en geweld. Vanuit SV Leiden kun je ook indien gewenst begeleiding krijgen rond de afhandeling van de strafzaak, eventuele mondeling onderzoek en waar mogelijk andere ondersteuning.

Joey Waleveld is vanuit het bestuur het eerste aanspreekpunt. Je kunt hem bereiken via molestatie@svleiden.nl of op de clubavond zelf. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij de andere bestuursleden terecht.

Sinds maart 2013 bestaat de hulplijn voor noodgevallen. Dit is een samenwerking tussen het Ministerie van Veiligheid & Justitie en de KNVB. Indien er na een gewelddadige handeling op of rond het veld behoefte is aan spoedeisende hulp, is er voor leden van de KNVB een speciaal telefoonnummer beschikbaar.

Deze hulplijn is bestemd voor acute noodgevallen zoals vechtpartijen, bedreigingen, mishandelingen of andersoortige voorvallen van agressie. Doel is KNVB-leden direct bij te staan en waar mogelijk werk uit handen te nemen.

Deze hulplijn is 24x7 bereikbaar via 0800-2299555.

Klik hier om de checklist te downloaden

Laatst vernieuwd: 11-03-2017 om 20:59:30

Terug